LIVRARI

Livrarea se face la domiciliul clientului prin curier rapid.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in orice localitate din Romania.

Costul de livrare:

• 9.90 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 200 lei, indiferent de localitatea de destinatie

• GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 200 lei

Taxa de transport se poate modifica in cazul expeditiilor a caror greutate totala depaseste 5 kg, adaugandu-se pana la 1 leu pentru fiecare kg suplimentar. Costul suplimentar pentru aceasta situatie se va comunica telefonic si prin email de catre agentul de vanzari, la momentul confirmarii comenzii.

Comanda minima:

Pentru a finaliza comanda, valoarea produselor din cosul de cumparaturi trebuie sa fie mai mare de 50 lei (fara taxe de livrare).

Program de livrare:

Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica vor fi expediate in cursul zilei de Luni sau Marti.

Programul de predare al comenzilor este Luni-Vineri intre orele 09.00 - 18.00.

* Preturile includ TVA

RETURURI

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Daca totusi observati deprecierea coletelor, va rugam sa desfaceti coletul de fata cu persoana care va preda produsele.

Aceasta va face un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme in urmatoarele cazuri:

  • produsele au avut de suferit de pe urma transportului (continutul a curs sau cutia/sticla in care este ambalat produsul a fost sparta);
  • produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site
  • termenul de garantie inscriptionat pe produs este depasit de durata tratamentului mentionata in prospectul produsului, la momentul primirii comenzii

 

Clientul poate solicita rezilierea contractului, respectiv returnarea produselor si inapoierea sumei platite, in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produselor, fara a fi necesare argumente ale anularii comenzii.

Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor. Firma poate cere returnarea produsului cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.